Herfst = soep!

Herfst = soep is niet de meest wereldschokkende combo van de laatste jaren. Weinig nieuws onder de wisselende herfstzon. Het is echter wel een stevige blijver, net zoals dat oh-zo-zachte fleecedekentje en de 3 flakkerende stompkaarsen die je herfstige avond dat tikkeltje gezelliger maken.

Om ten volle van dekentje, kaarsen en kom soep te genieten, heb ik dit seizoen steevast blokjes groenten in de diepvriezer zitten. Eén keer gedoe met de aanval op de reuzepompoen of de gigantische knolselder, geeft meerdere cosy avonden. Kleine voorbereiding, geweldige mood saver. Ook dat in dit prachtige seizoen voor jou nog te veel gevraagd, dan hebben onder meer Colruyt en Delhaize diepgevroren (soep)groentemengelingen. Lekker makkelijk.   


Houd het verder simpel: de herfst vraagt niet te veel gedoe, maar vooral veel knuffels met jezelf. Dat betekent niet te veel nadenken over speciale kruiden en specerijen. Winners in mijn soepkom zijn steevast een stevige snuf komijn en een vleugje peperoncini, natuurlijk naast de obligatoire peper & zout.  

Reacties

Populaire posts