Mijn 8 beauty favorieten!

Alle oprechte bedoelingen - die er zeker zullen zijn - ten spijt, vertrouw ik meer op de mening van een vriendin, dan op de mening van de boekskes. Ooit mocht ik zelf een of ander prul niet minder dan waanzinnig goed & vavavoom omschrijven, want het merk was een belangrijke adverteerder. Vrije media, quoi?!

Vrije meningen onder elkaar dan. Zo kwam het dat miss K. bij een geweldig smakelijk bord vol groenten, zaden en granen me vroeg hoe ze de bomen door het bos moest zien in het aanbod (gezichts)crèmes en of er zoiets bestond als "betaalbare ecologische verzorging". 

Ik durf zelf mijn directe en veel minder directe omgeving bombarderen met vragen als: "wauw, wie doet je haar?" en "welke mascara gebruik jij?" of "nou, die huid van jou is fantastisch mooi: wil je me je geheim onthullen ... pleaeaeaeaeaese?" Wanhopig dat ik soms kan zijn, zie je me zelfs op straat wildvreemde schoonheden aanklampen. 

Als vrienden en wildvreemden onder elkaar, hier alvast enkele van mijn beauty favorieten:

* Voor mijn dagelijkse gelaatsverzorging wissel ik gewoonlijk af tussen hydraterende crèmes - momenteel staat de Daisy Delight van het Belgische Cîme in mijn badkamerkastje - die ik meestal online bestel bij Sophie van Bio'ty Lab. Zij heeft een erg leuke, betrouwbare selectie van natuurlijke en biologische verzorgingsproducten in verschillende prijsklassen. Vette plus is dat je de persoonlijke (en vriendelijke) aanpak krijgt van een fysieke winkel, zonder dat je er de deur voor uit moet. Bovendien ontdek je bij elke bestelling ook enkele nieuwe productjes, want Sophie is zo'n staaltjes-madam. En ik ook!

* Onder mijn dagcrème smeer en zweer ik sinds kort bij de rozenbottelolie van Trilogy. Het antwoord van Moedertje Natuur op een perfecte huid, dixit Bio'ty Lab, again. Het voedt en egaliseert mijn roze, blozende huid als geen ander.